Royal Palm

G U I A O MELHOR DE CAMPINAS 117 brand, which originated in Fortaleza (CE) in the 1990s, specializing in seafood. The menu offers a wide range of appetizers, salads, seafood, fish, meats, and desserts. Like its other branches, the Campinas restaurant is spacious with rustic and elegant decor, providing a sophisticated yet cozy environment for its customers. INFORMATION Iguatemi Campinas Shopping Mall, Avenida Iguatemi, 777, Floor 2, Vila Brandina – Campinas. Phone: (19) 3252-8844. WhatsApp: (19) 99820-4440. Monday to Thursday, from 11:30am to 3:30pm and from 5:30pm to 10pm; Friday and Saturday, from 11:30am to 11pm; and Sunday, from 11am to 10pm. D’AUTORE Inaugurado em 2015, o restaurante traz a verdadeira gastronomia contemporânea: criativa, fresca e multicultural, em criações originais e cheias de sabor. “Cozinha do autor”, como diz seu nome, é um lugar onde a qualidade da comida e dos serviços equivale às relações criadas com quem o frequenta. Um espaço pensado para garantir momentos únicos. Com um cardápio completo, o D’autore contempla menu à la carte, com opções que vão de entradas a sobremesas, além de beliscos especiais e menu executivo, oferecido de terça a sexta-feira, quando apresenta, semanalmente, diferentes criações. Com acessibilidade. INFORMAÇÕES • Rua dos Bandeirantes, 313, Cambuí – Campinas. Telefone: (19) 3307-3921. WhatsApp: (19) 98203-7151. • Terça a quinta, das 12h às 15h e das 19h às 23h; sexta, das 12h às 15h e das 19h à 0h; sábado, das 12h às 16h e das 19h à 0h; e domingo, das 12h às 16h. restaurantedautore.com.br @dautorerestaurante D’AUTORE Opened in 2015, the restaurant embodies true contemporary gastronomy: creative, fresh, and multicultural, featuring original and flavorful creations. "Author's cuisine," as its name suggests, is a place where the quality of food and service matches the relationships built with its patrons. It's a space designed to ensure unique moments. With a complete menu, D'autore offers an à la carte menu with options ranging from appetizers to desserts, special snacks, and an executive menu, available from Tuesday to Friday, featuring different weekly creations. The restaurant is accessible. INFORMATION Rua dos Bandeirantes, 313, Cambuí – Campinas. Phone: (19) 33073921. WhatsApp: (19) 98203-7151. Tuesday to Thursday, from 12pm to 3pm and from 7pm to 11pm; Friday, from 12pm to 3pm and from 7pm to midnight; Saturday, from 12pm to 4pm and from 7pm to midnight; and Sunday, from 12pm to 4pm. DON MANUEL O Don Manoel nasceu em 2012, trazendo para Campinas as especialidades da gastronomia portuguesa. Entre as opções do menu da casa estão pratos com peixes, como o Bacalhau em posta e as Lascas de bacalhau sobre batata doce. O Entrecôte grelhado e fatiado, servido com batatas rústicas, também é muito apreciado, além das sobremesas como o Pastel de Belém e Sorvete de Paçoca com brigadeiro de colher. O restaurante oferece um variado menu executivo à la carte e uma carta de vinhos com mais de 300 rótulos. Também possui Menu Kids. INFORMAÇÕES • Rua Dr. Emílio Ribas, 1.137, Cambuí – Campinas. Telefones: (19) 3115-7803 e (19) 98430-9852. E-mail: donmanoel@donmanoel.com.br. • Segunda a quinta, das 11h30 às 15h e das 18h30 às 23h30; sexta, das 11h30 às 15h e das 18h30 à 0h; sábado, domingo e feriado, das 12h às 16h e das 19h à 0h. www.donmanoel.com.br @donmanuelcambui DON MANUEL Don Manoel, established in 2012, brought the flavors of Portuguese cuisine to Campinas. The restaurant's menu includes seafood dishes like Cod in fillet and Shredded cod over sweet potatoes. The Grilled and sliced Entrecôte served with rustic potatoes is also highly popular, along with desserts such as Pastel de Belém and Paçoca Ice Cream with spoonable brigadeiro. The restaurant offers a varied executive à la carte menu and a wine list with over 300 labels. A Kids' Menu is also available. INFORMATION Rua Dr. Emílio Ribas, 1,137, Cambuí – Campinas. Phones: (19) 31157803 and (19) 98430-9852. Email: donmanoel@donmanoel.com.br. Monday to Thursday, from 11:30am to 3pm and 6:30pm to 11:30pm; Friday, from 11:30am to 3pm and 6:30pm to midnight; Saturday, Sunday, and holidays, from 12pm to 4pm and 7pm to midnight DUKE BISTRÔ Bistrô com ambiente descontraído e decoração sofistic da, com um cardápio preparado para agradar diversos paladares e servir bons aperitivos, como petiscos e pratos franco-italianos, além de vinhos e coquetéis. O cardápio conta com 30 opções à la carte, entre entradas, pratos principais e sobremesas, com a peculiaridade de servir apenas o que é produzido na casa, incluindo pães, massas, molhos e sobremesas. INFORMAÇÕES • Avenida Coronel Silva Telles, 703, Cambuí –

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzk0Njg=