Royal Palm

124 ROYAL PALM HOTELS & RESORTS www.pobrejuan.com.br @restaurantepobrejuan POBRE JUAN Drawing inspiration from typical Argentine homes, the Pobre Juan restaurant is one of the most esteemed steak houses in the country. It gained fame for its premium parrilla (Argentine grill), meat cuts, an excellent wine list, and a unique beer ofuro. To ensure the quality of Pobre Juan's cuts, the brand monitors every step of the process. Pobre Juan began in 2004 with its Vila Olímpia restaurant in São Paulo, born from a group of friends' desire to enjoy good grilled meats in a pleasant and comfortable environment. Currently, the group has 13 establishments across Brazil, in cities like São Paulo, Alphaville, Campinas, Rio de Janeiro, Curitiba, Goiânia, Brasília, Recife, Belo Horizonte, and Porto Alegre. INFORMATION Galleria Shopping: Rodovia D. Pedro I, Km 131.5, Jardim Nilópolis – Campinas. Phone: (19) 3199-0265. Reservations through the website. Monday to Thursday, from 12 pm to 3 pm and from 7 pm to 9 pm; Friday to Sunday, from 12 pm to 10:30 pm. RUDRASKAFÉ KAFÉ E BISTRÔ O alternativo Kafé Bistro funciona para almoços e jantares dentro do espaço criativo do Instituto Rudraska. Seu menu contemporâneo diverso foi desenvolvido com base na cultura dos povos do mundo, mas com ênfase primordial na cultura indiana, a partir do uso variado de especiarias orientais e releituras gastronômicas interessantes dessa cultura, tais como o prato indiano de Prasada e as tradicionais Samosas. O menu é assinado pela Chef Manuella Delatorre. INFORMAÇÕES • Avenida Santa Isabel, 1.834, Vila Santa Isabel, Distrito de Barão Geraldo – Campinas. WhatsApp: (19) 99177- 4169. • Quarta a sábado, das 12h às 22h; domingos, das 12h às 16h. Menu executivo, entradas e saladas: quarta a sexta, das 12h às 15h. @rudraskafe RUDRASKAFÉ KAFÉ E BISTRÔ The unique Kafé Bistro operates for lunch and dinner within the creative space of the Rudraska Institute. Its diverse contemporary menu was developed based on the culture of the world's peoples, with a primary focus on Indian culture, through the varied use of oriental spices and interesting gastronomic reinterpretations of this culture, such as the Indian dish Prasada and the traditional Samosas. The menu is curated by Chef Manuella Delatorre. INFORMATION Avenida Santa Isabel, 1,834, Vila Santa Isabel, District of Barão Geraldo – Campinas. WhatsApp: (19) 99177-4169. Wednesday to Saturday, from 12 pm to 10 pm; Sundays, from 12 pm to 4 pm. Executive menu, starters, and salads: Wednesday to Friday from 12 pm to 3 pm. SULINA PARRILLA E RESTAURANTE A tradicional churrascaria Sulina, fundada em 1967, passou por uma grande adequação e modernização em 2020, e oferece agora ambientes bem decorados e confortáveis e um cardápio que traz carnes nobres feitas na parrila com maestria. Atualmente, conta com uma casa de carnes acoplada que funciona ao lado do restaurante e sob a mesma direção. INFORMAÇÕES • Avenida Dr. Antônio Carlos Couto de Barros, 633, Jardim Sao Francisco, Distrito de Sousas – Campinas. • Segunda e terça, das 11h45 às 15h; quarta a sexta, das 11h45 às 15h e das 18h às 22h; sábado, das 12h às 16h e das 18h às 22h; e domingo, das 12h às 16h. sulinachurrascaria.com.br @ sulinaparrillarestaurante SULINA PARRILLA E RESTAURANTE The traditional Sulina steakhouse, founded in 1967, underwent a major upgrade and modernization in 2020. It now offers welldecorated and comfortable environments and a menu that features premium meats expertly grilled on the parrilla. Currently, it includes a butcher shop next to the restaurant, operating under the same management. INFORMATION Avenida Dr. Antônio Carlos Couto de Barros, 633, Jardim Sao Francisco, District of Sousas – Campinas. Monday and Tuesday, from 11:45 am to 3 pm; Wednesday to Friday, from 11:45 am to 3 pm and 6 pm to 10 pm; Saturday, from 12 pm to 4 pm and 6 pm to 10 pm; and Sunday, from 12 pm to 4 pm. ÚNICO RESTAURANTE Inaugurado em 2019, o Único Restaurante é reconhecido por sua alta gastronomia italiana e serviço impecáveis, nos quais a personalidade e excelência dos proprietários se unem à cozinha comandada pelo Chef Jurandir Meirelles. Com características singulares e um toque de contemporaneidade, o Único proporciona experiências inesquecíveis em um ambiente intimista e sofisticado. Através de receitas exclusivas e autênticas, o restaurante também traz a inovação, mas sempre mantendo a essência da região, com uma culinária que se baseia nas melhores cozinhas do mundo. Carnes, frutos do mar e massas são algumas particularidades do menu, que transparece a assinatura do Chef em cada ingrediente.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzk0Njg=